maanantai 29. maaliskuuta 2021

Neulebingo

Viime vuoden pidin monen muun neulojan tapaan neulebingoa. Sain siihen monta merkintää, mutta en yhtään bingoa. Sinänsä järkevästi tavoittelin vuonna 2020 sitä, että lankavarastoni ei olisi saanut kasvaa. No… En huomioinut koronaa. Lääkitsin hurjaa koronastressiäni lankaostoksilla. Joten vuoden aikana lankavarastoni kasvoi reilusta kuudesta kilosta lähes kolmentoista kiloon. Hupsis.

Koska lankavarastoni pursuilee, pidän tänä vuonna lankabingoa. Lankabingoni tavoitteena on kannustaa itseäni käyttämään omia lankojani pois uuden ostamisen sijaan. Saan bingooni merkinnän, kun käytän työssäni varastolankojani. Siis niitä, jotka omistin jo vuoden alussa. Merkinnät sijoitan arpomalla paikoilleen.

Alkuun yritin ylläpitää lankabingoani 25 laatikon avulla. Fyysinen laatikkoratkaisu toimi vain niin kauan, kunnes ostin lisää lankaa. Kun itsekidutustöiden jälkeen palkitsin itseni kolmella paitalankasetillä, laatikot päätyivät kaaoksen. Pengoin ja mylläsin laatikot, kun etsin sopivia yhdistelmiä. Lopulta jouduin hyväksymään sen tosiasian, että ainoa toimiva tapa pysyä kärryllä lankavarastoni tilanteesta, on pitää Ravelry-kirjanpito ajantasalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti